Соціальна програма Scholarship

В цей тяжкий і нелегкий час для всіх українців, в умовах військового стану, багато сімей вже постраждало від рук ворога.

В зв'язку з цим ми хочемо потурбуватися про наступне покоління нашої держави і надати можливість юним українцям отримати безкоштовне навчання.

Давайте обʼєднаймося! Нехай кожен зробить свій вклад для побудови гідного майбутнього України.  

Запрошуємо студентів Факультету спеціальної та інклюзивної освіти взяти участь у соціальній програмі Scholarship.

Адже майбутнє нашої країни не тільки в руках наших відважних військових, а й у ваших!

Головний приз - гранти (стипендія) на сплату року навчання в українському ЗВО.

Наразі відкрито 4 номінації:

18 000 грн. - https://seoquick.com.ua/scholarship-ua/ (запитання та роботи надсилати на пошту: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

25 000 грн. - https://trading.biz/ua/scholarship (запитання та роботи надсилати на пошту: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

25 000 грн. - https://art-trade.com.ua/ua/scholarship/ (запитання та роботи надсилати на пошту: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. )

30 000 грн. - https://kes.com.ua/ua/scholarship/ (запитання та роботи надсилати на пошту: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

Участь повністю безкоштовна.