Посвята першокурсників Факультету спеціальної та інклюзивної освіти і Педагогічного факультету

14 вересня 2023 року відбулася урочиста посвята першокурсників факультету спеціальної та інклюзивної освіти і педагогічного факультету Українського державного університету імені Михайла Драгоманова!

🔔🎉Усміхнені, щасливі, сповнені надіями та сподіваннями на яскраві студентські роки та успішне, мирне і щасливе майбутнє: першокурсники факультету спеціальної та інклюзивної освіти та педагогічного факультету офіційно стали студентами.

Першокурсників привітали декан факультету спеціальної та інклюзивної освіти, доцент Ірина Сергіївна Маркусь та декан педагогічного факультету, професор Тарас Олексійович Олефіренко.

IMG 6533IMG 6638

🫂Традиційно, на початку нового навчального року, вчорашні школярі і сьогоднішні студенти стають головними героями урочистості, що зветься посвятою. Привітати новоспечених студентів факультету спеціальної та інклюзивної освіти та педагогічного факультету, надихнути напутнім словом та благословити на щасливу долю завітав ректор Українського державного університету імені Михайла Драгоманова, Академік Національної академії педагогічних наук, Член-кореспондент Національної Академії Наук України, заслужений діяч науки і техніки України, доктор філософських наук, професор Віктор Петрович Андрущенко, він побажав студентам щасливої долі: «Студентські рокі - це найщасливіша, радісна пора в житті кожного юнака і прекрасна пора в житті викладачів. Сьогоднішній день, коли Україна проходить важкі випробування війною, я хочу подякувати вам - студентам і батькам, що ви вірите в українську освіту, що ви вірите в найкращий університет України, що ви вірите в Україну, що ви бажаєте тут вчитися, трудитися, та зростати професійно. Ви найкращі, ви талановиті, нехай ваша доля буде щасливою».

IMG 6475

 

👏Щиро вдячні, що в такий важливий день до нас змогли завітати проректори Українського державного університету Роман Михайлович Вернидуб, Григорій Мирославович Торбін, Ростислав Григорович Драпушко.

IMG 6435

🎉Студенти старших курсів також не залишилися осторонь і з власного досвіду підготували для першокурсників декілька порад під назвою «Ключові секрети виживання для першокурсників».

Знімок екрана 2023 09 14 231416

🟥Уже другий рік поспіль ми розпочинаємо навчальний рік в умовах повномасштабної війни в Україні. У такий надзвичайно складний для країни час, освіта виступає своєрідним індикатором впевненості у майбутньому та віри у перемогу, адже ми непереможні, бо освічені.

 

IMG 6722IMG 6638

🫶Ми щиро вітаємо новоспечених студентів! Будьте певні, ви потрапили у надійні руки мудрих наставників та щирих друзів! Бо кожен факультет, кожен викладач, кожен одногрупник  - це ваша нова велика Драгоманівська родина!

IMG 6774

👫Дорогі першокурсники, нехай сьогоднішній день запам’ятається вам як початок нового етапу вашого яскравого життя! Ми дякуємо за сьогоднішнє тихе небо і відносний спокій нашим захисникам і з нетерпінням чекаємо здійснення спільної мрії – Перемоги! 🥳

Шановні студенти, викладачі та гості нашого свята! ДЯКУЄМО, що ви долучилися до цієї  урочистої події! Слава Україні, СЛАВА НАШИМ ГЕРОЯМ, Слава освітянам України!