Міжнародна науково-практична конференція «Соціальні та культурні Європейські Студії: соціальні інновації для України»

26 квітня 2023 року відбулась міжнародна науково-практична конференція«Соціальні та культурні Європейські Студії: соціальні інновації для України» в рамках імплементації проєкту напряму Жана Монне Кафедра Жана Монне «Соціальні та культурні аспекти Європейських Студій» (SCAES)620635-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-CHAIR та у синергії з проєктами напряму Еразмус+ КА2 «Університети-Громади: Посилення співпраці» 101083077 — UNICOM — ERASMUS-EDU-2022-CBHE та Центру досконалості Жана Монне «Європейські Студії соціальних інновацій в освіті» JeanMonnetCentreofExcellence ESSIE 101085552 ERASMUS-JMO-2022-COE, співорганізатором виступивфакультет спеціальної та інклюзивної освіти УДУ імені Михайла Драгоманова.

На пленарному засіданні виступила Шеремет Марія Купріянівнадекан факультету спеціальної та інклюзивної освіти УДУ імені Михайла Драгоманова, почесний академік Національної академії педагогічних наук України, Заслужений працівник освіти України, доктор педагогічних наук, професор.

В конференції та воркшопах відбувалася підтримка сталості проєкту напряму Жана МоннеПроєкт Жана Монне «Європейські цінності різноманіття та інклюзії для сталого розвитку» Erasmus+ JeanMonnet Project «Europeanvaluesofdiversityandinclusionforsustainabledevelopment» (EVDISD) 620545-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-PROJECT. Виступали викладачі ФСІО Супрун Дарья Миколаївна, д. пед. н., професор, професор кафедри спеціальної психології та медицини факультету спеціальної та інклюзивної освіти Українського державного університету імені Михайла Драгоманова з темою:«Формування нової генерації фахівців інклюзивної освіти: сучасні тренди соціальної освіти та неперервного навчання» та Афузова Ганна Валеріївна, доцент, доцент кафедри спеціальної психології та медицини  факультету спеціальної та інклюзивної освіти Українського державного університету імені Михайла Драгоманова. Воркшоп «Соціальні інновації в інклюзивній освіті: Європейські практики для України».

Конференція проводилася за підтримки Національного Еразмус+ Офісу в Україні.

ske1 ske2

ske3 ske4

ske5 ske6